HUG UPIS 2024.

Upisni postupak u Humanističkoj gimnaziji

Dragi učenici i roditelji, hvala vam što želite postati dio Humanističke gimnazije u Zagrebu i s nama zagrliti znanje.

Ove godine upisujemo dva prva razreda!

Za prijavu na upisni postupak u HUG-u, u školskoj 2024./25. godini, molimo vas da nam putem obrasca na ovoj stranici upišete i pošaljete tražene podatke.

Nedugo nakon prijave javit će vam se netko iz našeg upisnog tima s uputama za daljnje korake. Ako odgovor ne dobijete za više od dva dana, obavezno provjerite neželjenu poštu (“spam”), jer se zna dogoditi da mailovi završe tamo.

Podsjećamo i da je obavezan dio prijemnog procesa informativni razgovor s roditeljima (i učenikom). Najbolje je da ga obavite na našem Danu otvorenih vrata, 13. travnja, od 10 do 13 sati. Ako ne budete u mogućnosti doći tada, molimo da dogovorite termin za razgovor na telefon 099 544 7876 ili se javite mailom na upisi@hug.hr, bilo kada prije kraja prijava.

Prijave traju do 1. svibnja 2024. u ponoć.

S radošću vas čekamo,
tonci-potpis

Tonći Maleš, prof.

ravnatelj

Trenutno nismo u mogućnosti primati učenike u više razrede. Stoga sve zainteresirane molimo da ne ispunjavaju obrazac, već da na mail adresu tonci@hug.hr pošalju svoje osnovne podatke (ime, prezime i kontakt učenika i roditelja, koju trenutno školu pohađa i u koji razred bi se htio upisati). Javit ćemo vam se ako se otvori mogućnost upisa, a najkasnije 1. srpnja 2024.

Upiši se u HUG

Ako se želiš prijaviti na upisni postupak za upis u 1. razred Humanističke gimnazije, u školskoj  godini 2024./25., molimo te da popuniš obrazac. Ako se obrazac ne učitava ili imaš poteškoća s ispunjavanjem, možeš ga otvoriti na ovoj poveznici.

Oaza znanja u srcu grada

Lokacija

Mlinarska 25, 10 000 Zagreb

Kontakt

Telefoni:
099 544 7876

Email

informacije: info@hug.hr
upisi: upisi@hug.hr

Radno vrijeme

Pon. – Pet.

8:30 – 16:30

SOCIAL NETWORK