Najljepša priča ikad ispričana

Prvi Božić u HUG-u, jedan čudesan grad i lav iz plemena Davidova, čiju smo priču ispričali na 11 jezika

Sveti Nikola

I evo ga...

Advent u Zagrebu

Milenijska fotografija HUG-a ispred Katedrale

Za najbolje ”ugly sweaters” odijevanje tog dana, maturante smo nagradili slobodnim danom i izletom

Svi u školi znaju da su profesori Roman Karem i Zvone Novaković veliki navijači Hajduka. Pardon, Dinama

HUG IN sajam

Obavezne i izborne radionice

Kuća za obitelj iz Glinske Poljane

Profesorice Zrinka Crnić, Senada Hadžavdić i ravnatelj HUG-a, prof. Tonći Maleš, s roditeljima na sajmu HUG IN

Kao krunu sveg događanja poklanjamo vam Najljepšu priču ikad ispričanu, a mi smo je ispričali na čak 11 jezika koje koristimo u HUG-u

VIDEO USKORO!

U one dane izađe naredba cara Augusta da se provede popis svega svijeta. Bijaše to prvi popis izvršen za Kvirinijeva upravljanja Sirijom. Svi su išli na popis, svaki u svoj grad. Tako i Josip, budući da je bio iz doma i loze Davidove, uziđe iz Galileje, iz grada Nazareta, u Judeju – u grad Davidov, koji se zove Betlehem – da se podvrgne popisu zajedno sa svojom zaručnicom Marijom koja bijaše trudna. I dok se bili ondje navršilo joj se vrijeme da rodi. I porodi sina svoga, prvorođenca, povi ga i položi u jasle jer za njih nije bilo mjesta u svratištu.
A u tom kraju bijahu pastiri: pod vedrim su nebom čuvali noćnu stražu kod svojih stada. Anđeo im Gospodnji pristupi i slava ih Gospodnja obasja! Silno se prestrašiše. No, anđeo im reče: “Ne bojte se! Evo javljam vam blagovijest, veliku radost za sav narod! Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj – Krist, Gospodin. I evo vam znaka: naći ćete novorođenče povijeno gdje leži u jaslama.” I odjednom se anđelu pridruži silna nebeska vojska hvaleći Boga i govoreći: “Slava na visinama Bogu, a na zemlji mir ljudima, miljenicima njegovim!”
Lk 2,1-14